Yrityksille

Keilailusta ja biljardista pitävät kaikki ja Cosmicissa viihtyy jokainen. Näistä lähtökohdista on helppo lähteä suunnittelemaan niin firman virkistyspäivää, asiakastilaisuutta kuin keilaporukan saunailtaakin. Cosmicin keskeinen sijainti, tyylikkäät ja moneen taipuvat tilat sekä A-oikeudet ja tasokkaat ruokatarjoilut mahdollistavat illan onnistumisen.

Että kaikki kävisi mahdollisimman vaivattomasti, on valittavanasi mukava valikoima valmiita tapahtumapaketteja eri tarpeisiin. Yksityiskohdat viilataan luonnollisesti lopulliseen muotoonsa toiveittesi mukaan.

Yhdistä työ ja viihde

Cosmic on varma valinta yrityksille kokouspaikaksi niin pikapalaveriin kuin saunalla kruunattaviin sopimusneuvotteluihinkin. Omassa rauhassaan ravintolan yläpuolella sijaitsevat edustustilat ovat luonnollisesti varustettu modernilla esitystekniikalla sekä tietoliikenneyhteyksillä, ja tarjoilu kabinettiin järjestetään toiveiden mukaan. Tilaa riittää 16 henkilölle. Yrityksille avaamme Cosmicin tarvittaessa sopimuksen mukaan arkisin vaikka heti klo 8.00.

• Kabinetin tuntivuokra 40 €/h + alv
• Kabinetti + sauna 269 € /3h + alv

Pidä hauskaa porukalla

Keilailu, biljardi sekä darts ovat hauskaa, helppoa ja kaikille sopivaa tekemistä yrityksen yhteiseen liikuntapäivään tai virkistysiltaan. Ydinkeskustassa sijaitsevaan Cosmiciin on helppo tulla ja lähteä eikä mukaan tarvitse ottaa muuta kuin juhlamieli. Kengät, pallot ja kepit odottavat paikan päällä, aivan kuten ravintola, kabinetti sekä saunakin.

Huolehdi hyvästä olosta

Kun henkilöstö voi hyvin, luistavat työtkin laulellen. Cosmicissa väkeä voi kannustaa liikkumaan vakiovuoron, yrityskohtaisen sopimushinnan tai erilaisten virikeseteleiden avulla. Kun välineet löytyvät paikan päältä, radat ja pöydät ovat auki puolesta päivästä iltaan ja sijaintikin sattuu kätevästi keskelle kaupunkia, ei tekosyitä sohvalle jäämiseen tahdo enää keksiä.

Ota yhtettä yritysmyyntiimme:
puh. 0453189776 Laura

Laura@cosmicjoensuu.fi

myynti@cosmicjoensuu.fi

 Ota yhteyttä lomakkeella