Järjestä aidosti hauska yritystapahtuma

Osa nauttii keilailusta ja biljardista, osa priorisoi hyviä löylyjä ja asianmukaisia tarjoiluja. Yhtä kaikki, tunnelma Cosmicin firman bileissä tahi niin sanotuissa yritystilaisuuksissa on joka kerta lämmin ja tekeminen konstailematonta – kertoohan siitä jo jotain se, että tiloissamme järjestetään edellä mainittuja häppeninkejä yli 100 vuodessa.

Jotta kaikki kävisi mahdollisimman vaivattomasti, on valittavanasi toimivaksi todistettu valikoima erilaisia valmiita tapahtumapaketteja. Olipa kyseessä firman virkistyspäivät, asiakastilaisuus tai muuten vaan saunailta, yksityiskohdat viritetään huippuunsa aina toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Eikä muuten varmasti jää puitteista kiinni, kokeile vaikka itse.

Yhdistä työ ja viihde

Cosmic on toimiva valinta yrityksen kokouspaikaksi niin pikapalaveriin kuin saunan lauteilla viimeisteltäviin sopimusneuvotteluihinkin. Omassa rauhassaan ravintolan yläpuolella sijaitsevat edustustilat ovat luonnollisesti varustettu modernilla esitystekniikalla sekä tietoliikenneyhteyksillä, ja tarjoilu kabinettiin järjestetään toiveiden mukaan. Tilaa riittää 16 henkilölle. Yrityksille avaamme Cosmicin tarvittaessa arkisin vaikka heti kello 8.00.

  • Kabinetin tuntivuokra 40 €/tunti + alv
  • Kabinetti + sauna 269 €/3 tuntia + alv

Unohda arki

Keilailu, biljardi ja darts jos joku ovat hauskaa ja kaikille sopivaa yhdessä tekemistä, joka on varma valinta firman liikuntapäivän tai virkistysillan agendaksi. Ydinkeskustassa sijaitseville pelipaikoillemme on helppo tulla, eikä mukaan tarvitse napata kuin vapaa tahto ja annos tekemisen meininkiä. Kengät, pallot ja kepit odottavat kaikki paikan päällä, aivan kuten ravintola, kabinetti sekä tuoreet löylytkin.

Muista hyvinvointi

Ei se sen kummempaa ole – kun henkilöstö voi hyvin, yritys voi hyvin. Cosmicissa väkeä voi motivoida liikkumaan vakiovuoron, yrityskohtaisen sopimushinnan tai erilaisten virikeseteleiden avulla. Kun välineet löytyvät paikan päältä, radat ja pöydät ovat auki puolesta päivästä iltaan ja sijaintikin sattuu kätevästi keskelle kaupunkia, alkaa kotisohva vaikuttaa melko lattealta tekosyyltä.

Ota yhteys lomakkeella tai suoraan meidän Lauraan, niin aletaan toteuttaa:

Laura Kuronen, puh. 0453189776
laura@cosmicjoensuu.fi
myynti@cosmicjoensuu.fi