Yhteistyökumppaniksi!

Emme halua rehvastella, mutta tiesitkös, että Cosmiciin tehdään joka vuosi yli 100 000 asiakaskäyntiä? Tai että meillä tehdään yli 100 yritystilaisuutta vuodessa? Jaa, että mitäkö sitten – no sitä vaan, että verrattain suosittu viihdekeilahallimme on loistava tilaisuus erilaisen yritysyhteistyön tekemiselle.

Räätälöimme jokaiselle yhteistyökumppanillemme aina juuri heidän näköisensä ja tarpeisiinsa sopivan paketin. Yhteistyöhön voi kuulua esimerkiksi oma nimikkorata (mainos ratapuomissa), mainosaikaa Cosmicin TV-näytöissä, lahjakortteja asiakkaille tai henkilöstölle jaettavaksi, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia tai vaikkapa VIP-kortteja, joilla on rajaton käyttöoikeus Cosmicin liikuntapalveluihin. Uusimpana päähänpistonamme olemme tarjonneet alla mainituille kumppaneillemme oman nimikkokeilakilpailun, jonka kesto on neljästä viiteen viikkoa.

Jos ja kun kiinnostuit ja haluat pelata hyvien puolella, otappa yhteyttä, niin muotoillaan juuri teille sopiva diili.

Tomi Väänänen, puh. 050 558 8510, tomi.vaananen@cosmicjoensuu.fi

Vuonna 2020 teemme yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa:

Pohjois-Karjalan Sähkö, Jokikone, YIT, Fazer, Karjalainen, Lähitapiola Itä, Grano, Palkintonurkka, Carlson, Hartwall, Kuntokeskus Energy, Liikuntakeskus Energy, Ravintola Sulo, Kataja, Hoitopiste Rotko, Karjalan Heili, Tilitoimisto Likvidi, Mainostoimisto Fabrik