Puoleen hintaan niin kuin kuuluukin

Ilman tuhansia opiskelijoitamme olisi tämäkin kaupunki vain susien ulvontaa ja tuulessa pyöriviä risupalloja. Tulevaisuutta ei kuitenkaan rakenneta pelkästään pänttäämällä, siksi haluamme tarjota haalarikansalle asianmukaiset puitteet rentoutumiseen asianmukaisella budjetilla.

Olipa kyseessä kurssiryhmän tutustuminen, opiskelijabileiden etkot, jatkot tai muu maailmanparantaminen, Cosmicissa keilaat voimassa olevalla opiskelijakortilla puoleen hintaan (+ kenkävuokra 2 euroa/hlö) ja pelaat biljardia hintaan 9 euroa/tunti. Kurkkaa hinnat ja varaa keilavuorosi tästä.

Cosmicissa on helppo viihtyä myös palloja operoimatta. Kokeile sen sijaan vaikka dartsia tahi lautapelejä, jotka ovat käytössä veloituksetta.

Ja niin, löytyyhän meiltä toki muitakin opiskelija-alennuksia, joiden mysteeri selviää tiskille astelemalla. Mainittakoon tässä nyt kuitenkin esimerkiksi hyvinkin opiskelijaystävällinen Cosmicin happy hour su-to klo 19-20 ja pe-la klo 23-24 (esim. iso tuoppi Karjalaa (0,5l 4,5%) 2,90 euroa.)

Samat hinnat voimassa myös voimassaolevalla varusmieskortilla.

Huomioithan, että alennuksiin ei voi yhdistää muita etuja/tarjouksia/alennuksia.

Saapi toteuttaa.