Kaikkea muuta kuin pönötystä

Cosmicissa järjestät firmasi henkilöstön kanssa TYHY-päivän, josta jää käteen kaikkea muuta kuin virallista pönötystä. Tilaisuuden käynnistävät puheenvuorot ja/tai diashowt hoituvat yläkerran kabinetissa, johon Cosmic järjestää tarvittaessa kahvit, makeat, suolaiset ja muut tarjoiltavat. Myös perusteellisempi ruokailu onnistuu Ravintola Local Bistron toimittamana. Tilukset soveltuvat helposti niin pienempien kuin suurempienkin porukoiden virkistäytymiseen.

Kun niin sanotut virallisemmat osuudet on hoidettu, voidaan yläkerrasta siirtyä kerros alaspäin viihdekeskuksen antimista nauttimaan. Keilaukseen voit halutessasi varata ammattitasoinen ohjauksen, mutta jos keilaus on jo tuttua, niin Cosmicista löytyy 14 keilaradan lisäksi neljä perinteistä biljardipöytää, yksi snooker-pöytä sekä viisi dartsin heittopaikkaa. Ilta on hyvä sinetöidä ja ilonkyyneleet pestä pois tuoreissa löylyissä, jotka lämpenevät Cosmicin tasokkaissa saunatiloissa.

Olipa kyseessä pelkkää kokousta tai TYHY-päivät kaikilla mausteilla – meillä se onnistuu. Ovet avataan tarvittaessa vaikka heti kello 8.00 eteenpäin ja tilaisuudet räätälöidään aina yrityksen toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä meidän Lauraan, niin pistetään tapahtumaan:
Laura Kuronen 045 318 9776
laura@cosmicjoensuu.fi
myynti@cosmicjoensuu.fi

Yhteydenotto / tarjouspyyntö

 

Varmistus