Hanki itsellesi keilauksen tai biljardin kuukausikortti

Hanki itsellesi keilauksen tai biljardin kuukausikortti

Nyt voit hankkia helpon & todella edullisen tavan keilata vaikka joka päivä Cosmicin hohdokkaassa menossa.

KEILAUKSEN KUUKAUSIKORTTI VAIN 69€ / kuukaudessa (työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 49€).

KESKEISET SOPIMUSEHDOT:
– Kortin ostajan tulee olla aina paikalla, kun KUUKAUSIKORTTIA käytetään
– KUUKAUSIKORTILLA voi keilata Viihdekeskus Cosmicissa aina kun hallissa on tilaa, mutta kuitenkin niin että keilaradan voi varata ennakkoon tunniksi ma – to päiville ja mikäli hallissa on tunnin jälkeen vapaata, niin keilailua voi jatkaa aina tunnin kerrallaan. Viikonloppuisin pe – su väliselle ajalle keilarataa ei voi varata ennakkoon, mutta tulemalla paikanpäälle ja jos vapaita ratoja löytyy, niin keilata voi aina tunnin kerrallaan.
– KUUKAUSIKORTILLA voi varata ja keilata vain yhdellä radalla kerrallaan, mutta jos haluat toisen radan samanaikaisesti, niin sen saa lunastettua -50 % alennuksella.
– KUUKAUSIKORTIN haltija voi tuoda mukanaan keilaradalle itsensä lisäksi neljä muuta henkilöä ja näiden henkilöiden tarvitsee lunastaa itselleen vain keilakengät 2€/kenkäpari.
– KUUKAUSIKORTIN haltija saa Cosmicista myös muita vaihtuvia erikoistarjouksia.
– KUUKAUSIKORTIN hinta veloitetaan suoraveloituksena aina kuukauden 5. päivä.
– KUUKAUSIKORTIN sopimuksen irtisanomisaika on kaksi kuukautta (irtisanomisilmoitus on toimitettava kirjallisesti joko Cosmicin asiakaspalveluun / yhteyssähköpostiin info (a) cosmicjoensuu.fi). Kortin irtisanomisaika on sen kuukauden viimeisestä päivästä 2 kuukautta eteenpäin, minä irtisanomisilmoitus toimitetaan edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti Cosmicille.
– ASIAKAS sitoutuu maksamaan kuukausimaksun aina eräpäivänä ja myöhästyneistä maksuista peritään kuluttajalainmukainen viivästyskorko ja kaksi viikkoa myöhässä olevat suoritukset siirretään suoraan perintätoimistolle (ilman erillistä maksumuistutusta).
– Kortin muita ehtoja sekä Viihdekeskus Cosmicin henkilökunnan ohjeita tulee kaikissa tilanteissa noudattaa

Kortin voit hankkia tekemällä Cosmicissa sopimuksen toistaiseksi voimassa olevasta kuukausikortista. Mikäli kortin käytössä tapahtuu väärinkäytös, niin myyjällä (Metropolin Keilahalli Oy ) on oikeus ottaa kortti takaisin haltuunsa ja olla palauttamatta jo suoritettuja maksuja sekä laskuttaa väärinkäytöksestä aiheutuneet kulut.

TÄMÄ KORTTI ON MYÖS LOISTAVA TAPA HARRASTAA LIIKUNTAA (kaikki kun eivät rakasta lenkkipolkuja / kuntosaleja)

HUOM! Kysy myös biljardin kuukausikortteja. . .

» Takaisin