Ota uusi Cosmic App
NYT haltuun ilmaiseksi!

Cosmicin uusi App on ladattavissa alla olevasta linkistä ilmaiseksi 31.7.2024 saakka! (Norm. 10 euroa)

Cosmic App tarjoaa sinulle mahdollisuuden tienata erilaisia etuja Cosmicin tuotteisiin.

Lataa heti ja aloita pisteiden kerääminen jo seuraavasta vierailustasi!

Mitä hyötyä Cosmic Appista on?

Cosmic App on nykyaikainen Cosmicin kanta-asiakassovellus, jonka avulla tarjotaan asiakkaille parhaat edut ja tarjouksia kuponkien muodossa. Cosmic Appin avulla saat sitä parempia etuja ja kuponkeja, mitä enemmän sovellusta käytät ja käyt viihtymässä meillä Cosmicissa.

Lisäksi Cosmic Appissa on mahdollisuus osallistua säännölliseen arvontaamme, varata keilailu- ja biljardivuorot, pelata hauskaa keilailupeliä puhelimella ja ostaa lahjakortit suoraan sähköpostiisi. Cosmic App tekee jokaisen joensuulaisen puhelimesta takuulla astetta hohdokkaamman.

Mitä kupongit ovat ja miten ne toimivat?

Kupongit ovat kertakäyttöisiä tarjouksia. Kupongit määräytyvät saavuttamasi etutason mukaisesti. Mitä korkeammalla etutasolla olet, sitä enemmän ja parempia kuponkeja avautuu käyttöösi.

Kupongit voit käyttää asioimalla Cosmicissa ja näyttämällä kuponkia puhelimestasi ennen maksutapahtumaa. Avaa kuponki ja klikkaa ”lunasta”, niin henkilökuntamme hyväksyy kuponkisi ja kuittaa sen käytetyksi tietokoneelta.

Kupongit eivät kerrytä pistekertymääsi Cosmic Appissa, mutta sen sijaan kaikki muut ostot kerryttävät pistekertymääsi ja pääset helposti jahtaamaan itsellesi uusia ja entistä hohdokkaampia kuponkeja.

Suosittelemme avaamaan kupongin jo ennen kassalle saapumista siltä varalta, että kuponki latautuu normaalia hitaammin.

 

Mitä Cosmic Appin edut ovat ja miten ne toimivat?

Cosmic Appissa olevat edut eivät ole kertakäyttöisiä, joten voit hyödyntää niitä loputtomiin. Osa eduista on muistutuksena muun muassa opiskelija- ja eläkeläiseduistamme sekä kanta-asiakkaan omista juomahinnoista. Näiden ”perusetujen” lisäksi tarjoamme kuponkien tapaan lisää ja parempia etuja sitä mukaan, mitä korkeammalle etutasolle olet kivunnut.

Voit käyttää edun näyttämällä etua puhelimestasi ennen maksutapahtumaa. Muistathan tehdä samalla myös ostosummaasi vastaavan pistepyynnön Cosmic Appin ”pistepyyntö”-toiminnolla, jotta saat ostostasi Cosmic-pisteitä ja pääset taas askelta lähemmäksi yhtä hohdokkaampia etuja.

 

Mistä Cosmic-pisteitä saa?

Cosmic-pisteitä saat kaikista muista ostoista, paitsi kupongilla tekemistäsi ostoista. Käytpä siis keilaamassa, saunomassa, pelaamassa biljardia tai nauttimassa ravintolapuolen antimista, saat ostoistasi Cosmic-pisteitä.

 

Mitä hyötyä Cosmic-pisteistä on? Millaisia etutasoja on olemassa?

Olet automaattisesti aluksi pronssi-tasolla, jonka jälkeen voit edetä hopea-, kulta- ja platinatasoille. Hopea-tason raja on 1000 pistettä, kulta-tason raja 2000 pistettä ja platinatasolle pääsee 4000 pisteellä. Jokainen Cosmicissa käytetty euro vastaa kymmentä Cosmic-pistettä eli hopea-tasolle pääsee 100 euron vuosiostoilla, kulta-tasolle 200 euron vuosiostoilla ja platina-tasolle yllät 400 euron vuosiostoilla. Mitä paremmalla tasolla olet, sen arvokkaammista eduista pääset nauttimaan.  Jokainen ansaitsemasi piste säilyy pistetililläsi vuoden eli 12 kk ja etutasosi määräytyy kulloisenkin pistemäärän mukaan. Jokaisella pistetasolla aukeaa lisää uusia kuponkeja ja etuja, joten pisteitä todella kannattaa muistaa kerätä.

 

Miten saan Cosmic-pisteitä?

Asioidessasi Cosmicissa Sinun tulee tehdä pistepyyntö maksutapahtuman yhteydessä Cosmic Appissä. Henkilökuntamme kuittaa pistepyyntösi tietokoneelta ja Cosmic-pisteet kilahtavat tilillesi hetken kuluttua (vaatii yleensä sovelluksen käynnistämisen uudelleen).

 

Haluan vaihtaa salasanani tai poistaa Cosmic App -tilini. Miten se onnistuu?

Se onnistuu näppärästi Cosmic Appista. Klikkaa itsesi alareunan valikosta ”lisää”-valikkoon. Tämän valikon takaa löytyy mahdollisuus vaihtaa salasana ja tarvittaessa poistaa Cosmic App -tili kokonaan.

 

Mitä Cosmic App maksaa?

Cosmic Appissa on ainoastaan edullinen 10 euron kertamaksu, jonka maksamalla saat nauttia ikuisesti Cosmic Appin rahanarvoisista eduista. Cosmic Appissa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosimaksuja eikä mitään muitakaan piilokuluja…Cosmic App on siis mitä paras sijoitus. Toisinaan saatamme järjestää kampanjoita, jossa tarjoamme liittymisen veloituksetta tai alennushintaan.

 

Mitä teen, kun minulla on kehitysvinkkejä Cosmic Appista tai en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sovelluksestamme ja kehitämme sitä aktiivisesti entistä paremmaksi Sinua varten. Laita viestiä Joonalle kaikissa kehitysideoissasi: joona.turunen@cosmicjoensuu.fi.